Categories
Photo Blog

Black Lives Matter

Over hele USA er det voldsomme demonstrasjoner mot politivold og politiets brutale behandlig av svarte, etter at George Floyd be drept under en arrestasjon i Minneapolis 25. mai, på Memorial Day. Også i New York er det store demonstrasjoner, som dessverre har utviklet seg voldelig og ført til plyndring av butikker.

Nedenunder er bilder jeg tok under en demonstrasjon på Union Square lørdag 30. mai. Det var en veldig spent atmosfære mellom demonstranter og politi som senere utviklet seg til opptøyer som jeg dessverre, eller kanskje heldigvis, ikke fikk med meg.

Se også video på min video blog her >>

2 replies on “Black Lives Matter”

My spouse and I stumbled over here different page and thought I
might as well check things out.
I like what I see so i am just following
you. Look forward to finding
out about your web page yet again.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *